Малкият принц

Някак си се радваме, че можем с основание да напомним, че една интригуваща и (надяваме се силно!) сполучлива екранизация е на път да се срещне и с нашата публика, след като вече може да бъде видяна на кино в почти цяла Европа, голяма част от Азия и в Южна Америка, а премиерата й беше още през май на фестивала в Кан. Точно малко преди „тогава” се появи и първият трейлър на „Малкият принц”, който споделихме с присъщото ни въодушевление на тема рисувани творби, ала някак си остана извън полезрението…

Това важно напомняне идва с появата на новия, кратичък трейлър на филма, който представлява просто съкратена версия на изпълнения с приятелска топлина и ентусиазъм за откривателство първи видеопоглед към филма на Марк Осборн („Кунг-фу панда”). Предишният ни харесва много повече!

Най-четената и най-превеждана книга на френски език на изключителния Антоан дьо Сент-Екзюпери се сдобива с чаровна екранизация, която ще се хареса на малките зрители и ще напомни на големите, че винаги ще има неща, невидими за очите. Кой, кого и защо опитомява е въпрос на избор, чар, доброта и обич – пожелаваме ги на всички във възможно най-перфектната комбинация.

Гласовете са разпределени както следва – Макензи Фой („Interstellar”) е в ролята на малкото момиче, Рейчъл МакАдамс е нейната майка, младият Райли Осборн („Кунг-фу панда”) е дал гласа си на принца, като Лисицата говори Джеймс Франко, а Джеф Бриджис е съседът пилот. Във филма участват още Марион Котиар, Бенисио дел Торо, Пол Ръд, Рики Джервейс, Пол Джамати и Албърт Брукс.

Малкият принц

Малкият принц” ще се появи във Великобритания през 2016, в САЩ – на 18 март 2016, а у нас премиерната дата е 25 декември 2015. Не пропускайте!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Глупости! Този трейлър е в пъти по-добър. Много ми харесва рамката, която са сложили със съвременната история, а не просто да избичат книгата 1:1.

  2. Светли, знаеш, че обичам детските ти фръцкания. Обаче това не променя факта, че нищо не разбираш. 😀

  3. Тоя трейлър е „в пъти по-добър“ от миналия? 😀 😀 😀 😀 😀

    А миналия дали си гледал или ей така просто…? 😀