In the Heart of the Sea

Warner Bros. представят един нов последен трейлър на вдъхновения от действителни събития „In the Heart of the Sea” на Рон Хауърд, който ще ви отведе от „края на познатия ни свят” до „ръба на лудостта”. Филмът е създаден по романа на Натаниел Филбрик „In the Heart of the Sea: The Tragedy of the Whaleship Essex” и разказва истинската история на китоловния кораб от Нантъкет, Масачузец „Есекс”, който през 1820 г. е нападнат от 25-метров кашалот, който потапя кораба, оставяйки екипажа да се бори за оцеляването си в открития океан. История, която е в основата и на класиката на Херман Мелвил „Моби Дик”.

Вече сме виждали доста реклами на „In the Heart of the Sea”, но като че ли този трейлър ни допада най-много.

http://www.youtube.com/watch?v=hWPCNdgN4CI

Определено този трейлър ни харесва най-много и категорично затвърждава добрите усещания, които имаме за филма. Вярваме, че Рон Хауърд, който се върна във форма с доста приличния „С пълна газ”, ще ни предложи технически изпипан визуален спектакъл и едновременно с това, вълнуваща и качествена драма с интересни и пълнокръвни герои.

Режисьор на „In the Heart of the Sea” е Рон Хауърд, а в ролите са Крис Хемсуърт, Бенджамин Уокър, Килиън Мърфи, Том Холанд, Бен Уишоу, Брендън Глийсън, Джорди Мола, Франк Дилейн, Шарлот Райли, Доналд Съмтър и други.

Премиерата е 11 декември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. С този голям и страхотен актьорски екип и ръцете на този страхотен майстор на седмото изкуство хауърд имам големи надежди, че това ще е най малкото един страхотен филм….
    Само че… само че някакси с ефектите нещо не като хората.. много някакси .. „анимирано“ ми стои…
    Може би Хауърд е търсил точно този ефект, знам ли….

  2. Така и не разбрах това чудо дали и кога ще се появи на голям екран в БеГе…

  3. В крайна сметка визуалните ефекти не бяха на нивото, което очаквах, но филмът е добър. За пореден път напълно излишно 3 Д…