The Daughter

Много са филмите, които въпреки качествата си трудно си пробиват път към екрана. Това се случва и с творби, чиито премиери са били на реномирани световни фестивали – като Торонто например. Пълнометражният дебют на Саймън СтоунThe Daughter” изглежда като интригуваща драма, в която участват Джефри Ръш, Пол Шнайдер, Миранда Ото, Сам Нийл, Анна Торв, Юън Лесли и Одеса Йънг – сериозен актьорски екип, на който си струва да се обърне внимание.

Не изглежда като филм, който бихме гледали за настроени, но определено бихме му хвърлили едно око ако ни се отвори възможност – все пак киното не е само за забавление. А и обожаваме Джефри Ръш.

В последните дни на едно умиращо градче, семейството на Кристиян (Пол Шнайдер) посреща него и други гости за сватбата на баща му Хенри (Джефри Ръш) за много по-младата от него Анна (Анна Търв). У дома Кристиян се среща с приятеля си от детинство Оливър (Юън Лесли), който е работил в дъскорезницата на Хенри и вече е останал без работа. Постепенно Кристиян опознава съпругата на Оливър – Шарлот (Миранда Ото), дъщеря му Хедвиг (Одеса Йънг) и баща му Уолтър (Сам Нийл) и се натъква на тайна, която би разрушила семейството на Оливър. Кристиян се опитва да поправи грешките от миналото, но действията му могат да предизвикат сътресение в живота на хората, с които той се е разделил преди доста години…

The Daughter

The Daughter

The Daughter

The Daughter” ще може да бъде видян на кино в Австралия през 2016 година, за Щатите все още няма разпространител, а останалия свят (очевидно) ще разчита (за момента) на фестивални прожекции.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *