Wonder Woman

75 години, след като Wonder Woman дебютира на страниците на DC Comics, след доста неуспешни опити образът да бъде пренесен на голям екран, първият игрален филм „Wonder Woman” е на път да се превърне в реалност, като снимките текат вече няколко дни под ръководството на режисьорката Пати Дженкинс. А като доказателство, имаме първата официална снимка от филма, на която виждаме самата Wonder Woman, чиято роля се изпълнявана от Гал Гадот.

Wonder Woman - Гал Гадот

Вече сме споделяли мнението си за Гадот в ролята – както знаете, тя ще се появи като поддържащ герой в предстоящия „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” – затова няма да я коментираме отново. Пък и тук е прекалено облечена и освен да споменем колко е хубава, няма какво повече да кажем. За отбелязване е само, че действието ще ни отведе в Лондон в един или друг момент.

В добавка към снимката, Warner Bros. разпространиха и официален пресрелийз, в който съобщават кои актьори ще застанат редом до Гадот. Това са Крис Пайн, за който вече знаехме, че ще участва, Робин Райт, Дани Хюстън, Дейвид Тюлис, Юън Бремър, Саид Тагмауи, Елена Аная и Люси Дейвис. За съжаление, нищо не се споменава за Никол Кидман, за която преди няколко дни се появиха слухове, че ще се присъедини към екипа.

Също така научаваме и творческия екип, който ще помага на Пати Дженкинс – операторът Матю Йенсен(„Хроники”, „Игра на тронове”), художникът Ейлин Бонето („Амели”, „Пан”), носителят на „Оскар” монтажист Мартин Уолш („Чикаго”) и носителят на „Оскар” художник по костюмите Линди Хеминг („Topsy-Turvy”, трилогията „Черният рицар”). Продуценти са Чарлз Роувън, Зак Снайдър и Дебора Снайдър.

Премиерата на „Wonder Woman” е насрочена за 23 юни 2017.

За финал ви предлагаме да видите как е щяла да изглежда Wonder Woman в изпълнение на Меган Гейл в разпадналия се поради стачката на сценаристите през 2007-2008 „Justice League Mortal” на Джордж Милър. Проект, който в светлината на „Лудия Макс: Пътят на яростта” (а и по принцип) много ни се иска да беше станал.

Меган Гейл

Меган Гейл

Wonder Woman - Гал Гадот и Меган Гейл

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *