Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II

Поредицата „Игрите на глада” вече е акумулирала над 2,3 милиарда долара приходи от целия свят – преди да е „финализирана”, което се надяваме да стане през ноември. Несигурността по отношение на края, е предизвикана от слуховете, които плъзнаха на Comic-Con за мислене как да се „доразвие” франчайза – така нещо предисторийки, продължения, едно-друго… Не ни се ще да си представяме какво може да предизвика жаждата за още жълтици – (част от) досегашните екранизации и без това достатъчно развалиха отличните впечатления от книгите на Сюзан Колинс.

Но както и да е, ноември вече е близо и е съвсем логично маркетинг отдела на Lionsgate да приканват към закупуване на билети – сакън, да не би някой от милионите зрители на сагата да се откаже в последния момент да види финала! Те предлагат още един нетрадиционен клип, който лично на мен ми се струва доста излишен и няма нищо общо с подходящото (но леко спойлърско) решение за ретроспективата на отношенията между Катнис и сестра ѝ.

Уви, така стоят нещата – чакаме да започнат военните действия, да има малко повече екшън-разнообразие.

И понеже рекламната кампания върви с пълна пара, съвсем в реда на нещата е да се появят и нови реклмани визии. От снимките по-долу ни допада розариума на президента и се опитваме да не гледаме към корицата на EW, защото… по естетически причини. А плаката с „летящата” Катнис и образа на сойката зад гърба й е отвъд всякаква амбиция за категоризиране на кича като понятие… Няма да пропуснем да гледаме филма и искрено се надяваме да опровергае здравословния (основателен) скептицизъм, с който подхождаме към него.

Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II

Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II

Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II

Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II

Режисьор на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II” е Франсис Лорънс, а в ролите са Дженифър Лорънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Уди Харелсън, Елизабет Банкс, Филип Сиймур Хофман, Джефри Райт, Уилоу Шийлдс, Сам Клафлин, Джена Малоун, Станли Тучи, Джулиан Мур, Натали Дормер, Доналд Съдърланд и други.

Премиерата е 20 ноември 2015.

Подробности, свързани с всички части на „Игрите на глада”, може да откриете новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *