Ема Уотсън и Итън Хоук

Отдавна не сме писали нищо за предстоящия хорър-трилър „Regression” на Алехандро Аменабар с Ема Уотсън и Итън Хоук, който очакваме с огромен интерес и нетърпение. Така се получи, че щатската премиера на филма, покрай която се надявахме да се уредим и ние (случва се от време на време родните разпространители да се излъжат и да пуснат някой подобен филм, а Аменабар е популярен у нас), тихомълком беше изместена от края на август за 5 февруари 2016, а заедно с това замряха и рекламните материали, при все че филмът дебютира в редица други страни.

И като казахме „дебютира в други страни”, тук идва неприятната новина, че „Regression” отвсякъде получава изключително лоши оценки – нещо, което се бие със страхотно добрите впечатления, които оставиха предишните реклами. Съмняваме се, че талант като Аменабар може да се провали чак в такава степен в жанр, които по принцип му е стихията. Ще запазим хладнокръвие и няма да се подаваме на разочарованието, преди да сме видели с очите си за какво става въпрос.

А сега вижте три клипа, които идват покрай премиерата на филма във Франция, както и поредица постери. Официалния синопсис може да си припомните най-долу.

плакат - Итън Хоук

плакат

плакат

Ема Уотсън - плакат

Минесота 1990 г. Детектив Брус Кенър (Итън Хоук) разследва случая на младата Анджела (Ема Уотсън), която обвинява баща си Джон Гари (Дейвид Деник) в ужасяващо престъпление. Когато Джон неочаквано признава вината си, известният психолог д-р Рейнс (Дейвид Тюлис) е нает да извика спомените му и това, което открива, сваля маската на ужасяваща национална мистерия.

Режисьор на „Regression” е Алехандро Аменабар („Open Your Eyes”, „Другите” и „Mar adentro”), а в ролите са Итън Хоук, Ема Уотсън, Дейвид Тюлис, Давид Денсик, Дейл Дики, Дейвън Бостик, Лутер Блуто и други.

Премиерата е 5 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *