Натали Портман

Ако сте сред почитателите на Натали Портман, сигурно си спомняте, че в началото на годината споделихме подробности около всичките невероятни рокади, през които е преминала нейната проодуцентска уестърн-авантюра „Jane Got A Gun”. От всички размествания най-ни е мъчно, че Мйкъл Фасбендер е бил изгубен за каузата, защото Джоел Еджъртън щеше да се впише прекрасно в образа на шефа на разбойническата банда. Не че в момента сее оплакваме – Юън Макгрегър си е направо неузнаваем! Както и Родриго Санторо – открийте го в трейлъра, който предлагаме с леко закъснение!

http://www.youtube.com/watch?v=KMHv4DxIyl0

Мисис Портман продуцира и вилнее с пушкалата! Много разказвателен ни идва този първи трейлър, изясняват се някои каубойско-захаросани детайли и някак си през цялото време се сещахме (първосигнално) за тотално различния уестърн-разказ, поднесен ни миналата година от Томи Лий Джоунс във „Водачът”. Двата филма притежават само две общи характеристики – действието се развива в Дивия запад и се води (до голяма степен) от силен женски образ в историята. Много би ни се искало и образа на време-мястото, и хъса на младата Джейн да ни допаднат по начина, по който ни развълнуваха перипетиите на Мери Бий Къди, пресъздадени от Хилъри Суонк.

И след като „Jane Got A Gun” вече си има трейлър, това означава, че филмът вече е готов да излезе на екран. А имаше моменти, в които почти се съмнявахме дали ще го завършат. Ето по-конкретно какво гласи историята:

Джейн Хамънд (Натали Портман) е започнала нов живот със съпруга си Бил „Хам” Хамънд (Ноа Емерих), след като са били тормозени от необузданите бандити в бандата „Момчетата на Свещеника”. Те отново я взимат „на мушка”, след като Хам едва се добира до дома си, направен на решето от „Момчетата” и техния  безмилостен водач Колин (Юън Макгрегър). Жадната за отмъщение банда е по следите на Хам, а Джейн няма кого да помоли за помощ, освен бившия си годеник Дан Фрост (Джоел Еджъртън). Преследвана от спомените и духа на миналото, в настоящето Джейн се оказва въвлечена в страховита битка за оцеляване…

По принцип смятаме, че Натали Портман се справя (до голяма степен) добре с повечето сюжети, в които сме я гледали, а за този филм нямаме много вдъхновяващо усещане. Така де, дано да грешим… Вижте и няколко плаката.

плакат - Юън Макгрегър

плакат - Джоел Еджъртън

плакат

Режисьор на филма е Гавин О’Конър („Warrior”), ролите са разпрееделени между Натали Портман, Джоел Еджъртън, Юън Макгрегър, Ноа Емерих, Родриго Санторо, Бойд Холбрук и др. Предвижда се „Jane Got A Gun” да излезе на екран във Франция на 25 ноември, а в Щатите ще бъде разпространяван през февруари 2016, и то от The Weinstein Company, които са го взели от Relativity Media.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *