Спектър

През последната седмица новините около „Спектър” на Сам Мендес бяха свързани с това дали Даниел Крейг отново ще се завърне в ролята на 007 (за един или повече филми) и ако не, кой актьор ще бъде неговият заместник. На този етап обаче, преди още да е излязъл новият филм и да се види най-вече финансовото изражение на успеха му, подобни разговори са спекулативни и няма особена нужда да се коментират.

Сега, точно месец преди Джеймс Бонд да нахлуе в киносалоните, Sony връщат вниманието ни обратно върху самия филм, като представят един „последен” кратък трейлър. Той е доста стегнат и екшън ориентиран, като акцентира само на най-важното от историята – Бонд е по следите на тайна организация, начело на която е героят на Кристоф Валц Оберхаузер.

В добавка към трейлъра ви предлагаме да видите един нов телевизионен спот, както и едно  задкулисно, посветено на каскадите видео. В интерес на истината него вече сме ви го представяли, но беше покрай дебютирането на официалната песен към филма – „Writing’s On The Wall“ в изпълнение на Сам Смит, и е възможно (не само защото песента не е много хубава) да не сте му обърнали внимание.

http://www.youtube.com/watch?v=JXSnhvMZs7s

http://www.youtube.com/watch?v=YycfB6nGwNE

Бонд. Джеймс Бонд!

Едно кодирано съобщение от миналото на Бонд го изпраща по следите на зловеща организация. Докато М се бори с натиска от страна на политическите сили в стремежа си да опази тайните служби, Бонд се опитва да проникне под пластовете лъжи и измами и открива ужасяваща истина в SPECTRE.

Режисьор на „Spectre” е Сам Мендес, а сценаристи са Джон Лоугън, Нийл Първис и Робърд Уейд. В ролите са Даниел Крейг, Дейв Батиста, Моника Белучи, Леа Сейду, Кристоф Валц, Рори Киниър, Андрю Скот, Бен Уишоу, Наоми Харис, Стефани Сигман и Рейф Файнс.

Българската премиера на филма е 6 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *