"Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II" - Дженифър Лорънс

За (а дано!) последния „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II” сме писали толкова подробно и детайлно, че имаме усещането за нон-стоп натиснати копчета rewind & play. С такава (очаквана) рекламна кампания оставаме с впечатление, че сме гледали вече едва ли не целия филм на части, но въпреки всичко стискаме палци с очакване за изненади, които дано се окажат приятни. Лека надежда ни дават двата нови трейлъра (особено първия), които изглеждат свежо, макар и в действителност да са премонтирани варианти на стари реклами.

Допадат ни ритъма и динамиката – предпочитаме този тип екшън трейлъри пред пластмасовата плакатност и патетика на образите и социалните коментари закодирани в повечето предишни реклами, които видяхме. Не че тук липсват съвсем и не че вярваме повече на Катнис (имаме чувството, че Дженифър просто си довършва ролята) – може би просто се уморихме достатъчно. Да не забравите, както подсещат и трейлърите, да гледате и последната част, за да се завърши цикъла и Lionsgate спокойно да отдъхнат с поредните няколко милиарда приходи…

Режисьор на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II” е Франсис Лорънс, а в ролите са Дженифър Лорънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Уди Харелсън, Елизабет Банкс, Филип Сиймур Хофман, Джефри Райт, Уилоу Шийлдс, Сам Клафлин, Джена Малоун, Станли Тучи, Джулиан Мур, Натали Дормер, Доналд Съдърланд и други.

Премиерата на филма предстои на 20 ноември, а за всички подробности около филма може да се поровите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *