„Kill Your Friends” - Никълъс Холт

StudioCanal UK представиха нов трейлър на черната трилър комедия и сатира на британската музикална индустрия „Kill Your Friends” на Оуен Харис. Действието на филма се развива през 1997 г., когато Britpop-ът бележи завидни успехи, и в центъра на историята е 27-годишният A&R Стивън Стелфокс (Никълъс Холт), който – движен от амбиция, алчност и нечовешки количества наркотици – се опитва да оцелее в индустрията, търсейки следващия голям талант. Изправен пред възможността да загуби работата си, Стелфокс е готов на всичко и придава съвсем буквално значение на израза „убийствен хит”.

Въпреки че определихме първия трейлър на „Kill Your Friends” като обещаващ, повечето от нас останаха скептични за качествата на филма, който изглежда по-скоро като „wannabe”, отколкото като нещо оригинално и свежо. А новата реклама не успява да разубеди скептиците в редиците ни. Вижте.

Е, след като FHM и Cosmopolitan казват, че филмът си заслужава, кои сме ние, че да се съмняваме? Но шегата настрана. Извън Холт, на когото му отива ролята на психопат, тук не откриваме нищо, което да ни убеди, че филмът ще си струва да му обърнем внимание. Фестивалните отзиви май също не са много добри, така че вероятно ще пропуснем, освен ако не чуем нещо супер-положително от първа ръка.

„Kill Your Friends”

Режисьор на „Kill Your Friends” е Оуен Харис, а сценарият е дело на Джон Нивън, който адаптира собствения си едноименен роман. В ролите са Никълъс Холт, Джеймс Кордън, Розана Аркет, Том Райли, Джорджия Кинг, Ед Скрайн, Едуард Хог, Мориц Блайбтрой, Крейг Робъртс и други.

Британската премиера е 6 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *