„99 Homes” - Андрю Гарфийлд и Майкъл Шанън

Вчера видяхме Андрю Графийлд в първата официална снимка на „Hacksaw Ridge” на Мел Гибсън, а днес го откриваме в най-новият трейлър на позабавилият се „99 Homes” на Рамин Барани, където си партнира с любимият ни Майкъл Шанън.

В случай, че сте забравили защото мина известно време от последната ни новина, или пък сега за първи път попадате на проекта, действието на „99 Homes” се развива по време на жилищната криза от 2008 г. а в центъра на филма е истинската история на самотния баща Денис Наш (Графийлд), чието семейство е изгонено от дома, който обитават. Гордият и отчаян строителен работник се опитва да си върне къщата като сключва „сделка с дявола” и започва работа за Рик Карвър, корумпиран брокер, който е основната причина семейството да изгуби дома си. Колкото повече Наш навлиза в мрежата на Карвър, толкова по-брутална и опасна става ситуацията за него и близките му…

Вижте най-новият трейлър на филма, който е доста по-кратичък от предишния, но пък в допълнение към него имаме два клипа, които допълват „драматичната” картинка.

Допада ни това, което виждаме в рекламите до момента. Освен това творческият екип е на висота, а и отзивите са повече от добри. Определено „99 Homes” е филм, който искаме да гледаме и ще го, но се съмняваме това да стане на голям екран.

За финал ни хрумва, че за да се получат наистина качествени Гарфийлд-ови дни, утре трябва да се появи и първият трейлър на „Silence” на Мартин Скорсезе. Стискаме палци.

Режисьор на „99 Homes” е Рамин Барани („Man Push Cart”, „Chop Shop”, „Goodbye Solo”, „At Any Price”), сценарият е дело на Амир Надери и Бахарех Азими-Койе. Във филма участват Андрю Гарфийлд, Майкъл Шанън, Лора Дърн, Ноа Ломакс, Тим Гъни, Дж. Д. Евърмор, Кланси Браун и др.

Филмът вече се върти в ограничен брой кина, а в широко разпространение тръгва от 9 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *