Сърша Ронан

Премиерата на „Brooklyn” беше на фестивала Сънданс в началото на годината и вече получи отлични отзиви в Телюрайд, Торонто и на нюйоркския филмов фестивал. Режисьор на филма е Джон Кроули (негов е и прекрасният „Boy-A”), а той е се е доверил на Донал Глийсън, Еймъри Коен, Джим Броудбенд, Джули Уолтърс и най-вече на прекрасната Сърша Ронан.

Наистина е вдъхновяващо да видим как чаровната ирландка се трансформира от талантлива тийнейджърка с Оскарова номинация за „Изкупление” в уверена млада жена, която излъчва сила и притежава магнетично присъствие на екрана. Самата Сърша твърди, че към всяка от героините си подхожда с респект, като разчита изключително много на интуицията си. Тя признава, че до момента е имала късмета да работи по невероятно добри сценарии – в случая Ник Хорнби е отговорен за адаптацията по книгата на Колм Тобин. И ако „Brooklyn” представлява една динамична, пастелна картина от емоциите на главната героиня, то представете си колко интересно поднесени би трябвало да са те, за да задържат и ангажират вниманието на публиката.

Вижте най-новият трейлър на филма, няколко клипа, телевизионни спотове и един нов постер.

Трейлър

Клипове

ТВ спотове

плакат

Brooklyn” ще може да бъде видян от 4 ноември в ограничен брой кинозали в Щатите, като Fox Searchlight се надяват да имат причина да увеличат периметъра заради изключителното присъствие на младите актьори. Ще ни е страшно любопитно да проследим какво ще се случи с филма и дали наистина ще успее да привлече вниманието на Академията, както се шушука.

За финал ви предлагаме ви да проследите един интригуващ разговор със Сърша Ронан, реализиран в рамките на Британския филмов фестивал – момичето е умно, скромно и говори непресторено – като истинска ирландка…

50-те години на ХХ век. Ейлиш Лейси е ирландско момиче, попаднало в Бруклин. Тя напуска уюта на майчиния си дом, за да открие нови възможности в Ню Йорк. Носталгията по дома е победена от силата на младостта, опиянена от романтиката на любовта. Но миналото се намесва в реалността и се оказва, че Ейлиш трябва да избира между Ирландия и Америка…

Режисьор на „ Brooklyn” е Джон Кроули, а в ролите влизат Сърша Ронан, Домнал Глийсън, Майкъл Зийгън, Емори Коен, Джули Уолтърс и др.

Премиерата е 4 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *