Legends of Tomorrow

Често пишем за предстоящи сериали, които после се оказват сериозно разочарование, но честно казано, никога не съжаляваме, че сме отразили някой проект – трябва да ви информираме, за да знаете какво предстои, а вече вие си решавате дали да стоите настрана или напротив. Предстоящият „Legends of Tomorrow” едва ли ще стане от любимите ни сериали, дори и да му дадем шанс, но сме сигурни, че сред читателите ни има достатъчно хора, които ще го оценят. Вероятно това ще са фенове на CW и двете им супер популярни заглавия, на които „Legends” е издънка – „Arrow” и „The Flash”.

Ако се чудите за какво точно става дума, „Legends of Tomorrow” събира някои от по-малко известните герои (и злодеи) на DC, част от които ще са ви познати от гореспоменатите „Arrow” и „The Flash”. Всъщност, най-добре да оставим самите Оливър (Green Arrow, въпреки че все още не е познат точно под това име) и Бари (The Flash) да ви представят новия екип в един леко дълъг, но все пак приличен трейлър. След това, за всеки случай, ще ги изброим отново в писмен вид.

http://www.youtube.com/watch?v=4MubNoWQiSc

В съвсем произволен ред, утрешните легенди са Виктор Гарбър в ролята на Мартин Стайн (другата половина от неговия герой е Рони Реймънд, чиято роля се изпълнява от Роби Амел), Брандън Раут като милиардера Рей Палмър в хай-тек костюма „The Atom”, Уентуърт Милър и Доминик Пърсел като злодеите (или поне престъпници) Captain Cold и Heat Wave, Кейти Лоц, която се завръща в ролята на възкресената Сара Ланс, позната още като White Canary, Франц Драмей в ролята на Джей Джаксън (признаваме си, че за него не знаем нищичко), Киара Рене като „момичето с криле” Hawkgirl/Кендра Сондърс и Артър Дарвил в ролята на пътуващия във времето англичанин Рип Хънтър.

За да добиете още по-ясна представа, ето една обща снимка, както и един не особено дискретен портрет на Hawkgirl и Hawkman (Фалк Хенчел), последвани от „задкулисен” клип, в който актьорите хвалят героите си…

Legends of Tomorrow

Hawkgirl и Hawkman (Киара Рене и Фалк Хенчел)

Разбира се, всичко това са специално подготвени рекламни материали, вече виждани кадри или част от предстоящи епизоди на „Arrow” и „The Flash”, защото снимките на сериала започнаха преди около 2 седмици (с голяма екшън сцена, според Кейти Лоц). Ето доказателството – снимка от първото четене на сценария на втори епизод (не се опитвайте да разпознаете кой кой е, няма смисъл) и туит за началото на снимките.

Екипъ на "Legends of Tomorrow" на първото четене на сценария на втори епизод

Ако „Legends of Tomorrow” вече ви се гледа, не бързайте да се радвате, че ТВ-сезонът започва всеки момент – той не е от така наречените „есенни” сериали, а „mid-season” попълнение, което означава, че CW го пускат началото на 2016. Героите обаче ще се появят малко по-рано в любимите на CW „crossover” епизоди.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. DC tv вселената определено се развива по-добре, ще се гледа и това сериалче

  2. ОК, вече наистина трябва да се клонирам, за да смогна с всичко. Ебаси.