Да би мирно седяло, не би чудо видяло

Последният трейлър на предстоящия трилър на Илай РотKnock Knock”, в който Киану Рийвс влиза в ролята на успешен, семеен мъж, чиито живот се обръща с главата надолу, когато на входната му врата почукват две момичета, търсещи помощ, беше доста адекватен по отношение на представянето на историята, но му липсваха сексуалният заряд и насилието, които са двата елемента, с които проектът спечели вниманието ни.

Сега, сякаш за да ни се реваншират лично, Lionsgate разпространиха нов кратък трейлър, чиито фокус са единствено сексът и насилието. И няма какво да си кривим душата, той работи! Заедно с трейлъра имаме възможност да видим и един клип, който някои хора може да сметнат за неподходящ за гледане в работна обстановка. Вижте.

Режисьор на „Knock Knock” е Илай Рот, а в ролите ще видим Киану Рийвс, Лоренза Изо, Ана де Армас, Игнасия Аламанд, Ерън Бърнс и Колийн Кемп.

Премиерата е 9 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Добро е филмчето – особено ако го гледаш в компанията на две жени 🙂

  2. В интерес на истината това ми беше тъпо почти колкото Хостел, а имайки предвид, че въпросният е един от най-ужасяващо тъпанарските филми евър… Даже помня едно време специално си поднових регистрацията в IMDB, за да му сложа 2/10.