„Revenant” - Леонардо ДиКаприо

От първия фантастичен трейлър насам не сме попадали на абсолютно нищо ново около  „The Revenant” на Алехандро Гонзалес Иняриту и Леонардо ДиКаприо. Изключение правят отделните сведения за проблемите около доста тежките условия (в това число и климатични), при които се снима продукцията – условия, които пожелал анонимност член на екипа определя като „жив ад”.

Изглежда обаче, че превишаването на бюджета покрай удължаването на снимачния период заради това, че филмът се снима само с реално осветление, което е подходящо единствено за около два часа на ден (заради което дълго време нямаше заснет финал), загубата на един от продуцентите и проблемите със сигурността на снимачния екип не са се отразили катастрофално и „The Revenant” все още е в график да дебютира в края на годината.

Известно доказателство затова, са най-новите снимки от филма, които са поредното доказателство за изключително красивата визия на Еманюел Любецки и информацията за предстоящ пълен трейлър, който трябва да се появи всеки момент.

„Revenant” - Леонардо ДиКаприо и Грейс Дов Сайм

„The Revenant” - Том Харди

„Revenant” - Леонардо ДиКаприо

„Revenant”

„Revenant” - Леонардо ДиКаприо

Във връзка със сцената, включваща 10 000 черепа на бизони, дизайнерът на продукцията Джак Фиск споделя, че тя е част от сън, който не присъства в оригиналната книга, и е резултат от желанието на Иняриту да покаже  вътрешните мисли на героя на ДиКаприо. Ние знаем само, че изглежда жестоко, и се радваме, че я има във филма.

Ослушвайте се за новия трейлър.

В основата на „The Revenant” е едноименният роман на Майкъл Пункe, вдъхновен от действителната история на трапера Хю Глас (Леонардо ДиКаприо), който е обран и зарязан на произвола на съдбата от своите „другари”, след като бива ранен изключително тежко от мечка гризли. В полумъртво състояние Глас изминава невероятните 320 километра до най-близкия форт, където възстановява силите си и тръгва да търси отмъщение.

Режисьор на „The Revenant” е Алехандро Гонзалес Иняриту, а в ролите са Леонардо ДиКаприо, Том Харди, Донал Глийсън, Уил Полтър, Пол Андерсън, Лукас Хаас и други.

Премиерата е 25 декември 2015.

„Revenant” - Леонардо ДиКаприо

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *