Ще "изкърти" ли отново Джейк Джиленхол?

Demolition” на режисьора Жан-Марк Вале („Dallas Buyers Club”, „Wild”) и Джейк Джиленхол ще се появи в киносалоните чак през април 2016, но вече беше показан на фестивала в Торонто по-рано тази седмица и по този повод, Fox Searchlight разпространиха първия му трейлър.

Demolition” разказва историята на инвестиционен банкер (Джиленхол), чиито живот се сгромолясва след смъртта на съпругата му. След като автомат за закуски в болницата блокира и отказва да изпълни поръчката му, той започва да изпраща на компанията производител поредица от оплаквания под формата на писма, които привличат вниманието на служителка (Наоми Уотс), която има свои собствени екзестенциални проблеми. Скоро между тях възниква връзка, която, в крайна сметка, помага и на двамата да си стъпят на краката.

Предишните два филма на Жан-Марк Вале бяха доста солидни, а напоследък Джейк Джиленхол подбира проектите си изключително внимателно и прави наистина забележителни роли, така че оставаме с високи очаквания, макар историята да не изглежда кой знае колко оригинална. Отзивите от Торонто не са възторжени, но все пак са твърдо в положителния спектър, което също накланя везните в негова полза. Наоми Уотс и Крис Купър, когото ще видим в ролята на тъста на героя на Джиленхол, са допълнителен плюс.

Още веднъж, режисьор на „Demolition” е Жан-Марк Вале („Dallas Buyers Club”, „Wild”), а в ролите са Джейк Джиленхол, Наоми Уотс, Крис Купър, Юда Луис, Хедър Линд и други.

Премиерата е 8 април 2016.

„Demolition” - Жан-Марк Вале и Джейк Джиленхол

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *