„Colonia” - Ема Уотсън и Даниел Брюл

Осем месеца след последния ни официален поглед към „Colonia” на Флориан Галенбергер, най-накрая получаваме и първия трейлър, който идва покрай премиерата на филма в Торонто (в последно време повече от половината трейлъри и клипове, които видяхме, са покрай фестивала).

Colonia” е по сценарий на Торстен Венцел и режисьора Галенбергер и разказва за млада жена (Ема Уотсън), която трябва да се присъедини към предвождан от бивш нацист (Майкъл Няквист) опасен култ, за да спаси мъжа си (Даниел Брюл), който е отвлечен от тайната полиция на Пиночет.

За повече сюжетни подробности, прочетете синопсиса по-долу, а сега вижте първия трейлър.

Първата половина на трейлъра доста ни хареса – точно така си ги представяхме нещата, докато отразявахме развитието на проекта, но заради избора на музика и монтажа, втората част не ни допадна особено. Това не е проблем, но ни притеснява фактът, че първите отзиви за „Colonia” са откровено лоши. Случвало се е филм със силно отрицателни реакции непосредствено след премиерата в крайна сметка да ни хареса, но ни мъчи предчувствие, че този път няма да е така. А това ще е наистина жалко, тъй като разчитахме на него.

Colonia” разказва историята на младо семейство (Уотсън и Брюл), което попада в Чили през 1973 година по времето на военния преврат. Тайната полиция на Пиночет отвлича съпруга, а любимата му успява да открие следите му в южната част на страната, в изолирана колония на име Dignidad. Представяща се за благотворителна мисия, тази колония се управлява от свещеник (Майкъл Няквист), но всъщност е място, от което никой не е успял да избяга. Съпругата решава да се присъедини към култа, изповядван от местните заселници, за да открие начин да спаси мъжа си.

Режисьор на „Colonia” е Флориан Галенбергер, а в ролите са Ема Уотсън, Даниел Брюл, Майкъл Няквист, Ришенда Кери, Вики Крайпс, Аугуст Зирнер, Мартин Вутке и други.

Немската премиера на филма е 21 януари 2016. За останалия свят все още няма информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments