Марсианецът

В навечерието на премиерата в Торонто, рекламната кампания на „Марсианецът” на Ридли Скот и Мат Деймън продължава с пълна сила (и като при всеки филм на Скот, заплашва да разкрие прекалено много).

Най-новите ъпдейти включват първия клип от филма, показващ връхлитането на бурята, която става причина за инцидента, при който главният герой Марк Уотни остава сам на Марс, три телевизионни спота и едно viral видео, посветено на физическата подготовка на астронавтите.

Клип

ТВ спотове

Viral видео
http://www.youtube.com/watch?v=T5WvVytqHFc

А ние се чудехме, защо Борн е в такава добра форма.

Той е най-прочутият човек на Земята.

Но проблемът е, че не е там!

Преди шест дни Марк Уотни е стъпил на Марс – един от първите в историята на човечеството. Сега по всичко личи, че ще e и първият, умрял там.

Трагедията започва с пясъчна буря, която пробива скафандъра му и едва не го убива. Изоставен от колегите си астронавти, той се озовава на милиони километри от Земята, сам, без комуникационна система. А дори да имаше такава, храната би му свършила много преди НАСА да изпрати спасителна мисия. Ала по всичко личи, че едва ли ще оцелее достатъчно дълго, за да умре от глад. Далеч по-вероятно е дефектното оборудване, непрощаващата Червена планета или добрата стара „човешка грешка” да го докопат първи.

Но Марк Уотни няма да се предаде без бой.

Режисьор на „Марсианецът” („The Martian”) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Дрю Годар. В ролите са Мат Деймън, Джесика Частейн, Кристен Уиг, Кейт Мара, Чуетел Еджиофор, Доналд Гловър, Шон Бийн, Макензи Дейвис, Наоми Скот, Себастиан Стан, Аксел Хени, Майкъл Пеня, Джеф Даниелс и други.

Премиерата е 2 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Това определено беше една от най-смешните сцени в книгата. 🙂

  2. АЗ много се смях и на:
    НАСА: какво ли мисли Уотни в този кризисен момент
    Марк Уотни: добре, няма логика Аквамен да командва китовете, те са бозайници

    това съдейки по трейлъра са го направили сцена – разговор с психолог

  3. Минах 1/3, но не съм имал време да я дочета. Надявам се да успея преди началото на октомвpи. 😀 3aceга е много готина.