Катнис се готви да подпали Капитолия

Струва ни се, че нито феновете на поредицата, нито обикновените зрители имат нужда от повече трейлъри на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част ІІ”, но знаем, че като финал на изключително успешен франчайз, от студиото ще се постараят да „продадат филма” като ни удавят във всевъзможни реклами.

Слава богу, този път са се постарали и вместо нов трейлър, който е същият като предишните, само че премонтиран, получаваме интересен ретроспективен поглед към един от емоционалните центрове в историята – връзката между Катнис и сестра ѝ При, която става причина за всички последвали събития.

Определено любопитен и различен трейлър, но не сме сигурни, че го одобряваме, тъй като след  него дори и тези, които не са чели книгите, могат да се досетят накъде отиват нещата. Бихме ревизирали оценката си, ако излезе подобен и за Катнис и Пийта, но тогава пък ще се загуби оригиналността. Но както и да е, това не е важно. След разочарованието ни от предишната част, очакваме „Сойка-присмехулка – част ІІ” да бъде ако не по-добър, то най-малкото по-развлекателен.

Вижте и едни нов плакат и няколко снимки.

„Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II”

„Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II” - Дженифър Лорънс

„Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II” - Джош Хътчърсън

„Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II” - Лиъм Хемсуърт

Дженифър Лорънс и Лиъм Хемсуърт

„Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II” - Джилиан Мур

„Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II”

Народът на Панем е във война, а Катнис се противопоставя на президентът Сноу (Доналд Съдърланд) в една последна битка. Заедно с най-близките си приятели – Гейл (Лиъм Хемсуърт), Финик (Сам Клафлин) и Пийта (Джош Хътчърсън), Катнис и отряд от Окръг 13 потеглят на мисия, в която ще рискуват живота си, но ще опитат да унищожат президента, който пък е твърдо решен да унищожи самата Катнис. Смъртоносни капани, врагове и морални дилеми очакват момичето-символ на бунта и тези предизвикателства ще бъдат много по-страшни и сериозни за Катнис отколкото всички задачи, с които се е сблъсквала на различните арени в „Игрите на глада”…

Режисьор на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II” е Франсис Лорънс, а в ролите са Дженифър Лорънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Уди Харелсън, Елизабет Банкс, Филип Сиймур Хофман, Джефри Райт, Уилоу Шийлдс, Сам Клафлин, Джена Малоун, Станли Тучи, Джулиан Мур, Натали Дормер, Доналд Съдърланд и други.

Премиерата е 20 ноември 2015.

Подробности, свързани с всички части на „Игрите на глада”, може да откриете новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *