„Love”

What is your ultimate fantasy?

Фестивалният показ на сексуалната драма „Love” на Гаспар Ное поприключи и в края на октомври ще се появи на редовно разпространение в Съединените щати. По този повод (чрез VICE) получаваме и нов трейлър на филма, който е най-обраният откъм сексуално съдържание от всички реклами, които сме виждали до момента.

Преди да сте се разочаровали, имайте предвид, че филмът не е само 3D порнография, а изследва теми като меланхолията, загубата и бившата любов, и съдейки по отзивите, при все експлицитните секс сцени, на моменти филмът е почти нежен. Има известна логика да видим трейлър, който акцентира върху тези неща и върху историята, а не изцяло върху секса. Освен това трейлърът ни дава доста добра представа за визуалния стил на филма, както и за нелинеарната структура на разказа.

Казвали сме го вече десетки пъти – големи фенове сме на Гаспар Ное и имаме огромното желание да видим „Love” на голям екран, въпреки че според оценките, които получи, не е сред най-добрите постижения на провокативния аржентински режисьор.

Love” разказва историята на Мърфи, който в новогодишия ден е събуден от обаждане от майката на бившата му приятелка Електра – тя е изчезнала от месеци и майка ѝ се страхува от най-лошото. В продължение на дългия и дъждовен ден Мърфи е сам в апартамента, припомняйки си за най-прекрасната любовна афера в живота си – двете години прекарани с Електра.

Режисьор на „Love” е Гаспар Ное, а в ролите са Карл Глусман, Клара Кристин и Аоми Муйок. Филмът ще се появи в Ню Йорк на 30 октомври, а на 6 ноември и в останалата част на страната, както и в доста други държави.

What is your ultimate fantasy?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *