Том Ханкс се изправя пред Желязната завеса

По отношение на шпионските филми, досега 2015 г. (поне за нас) е абсолютен успех и очакваме да остане така и след излизането на „Bridge of Spies” на Стивън Спилбърг и Том Ханкс, чиято премиера е точно след един месец. Даже, така да се каже, очакваме той да е черешката на тортата.

Bridge of Spies” е по сценарий на братята Коен и разказва истинската история на занимаващия се с непопулярни дела адвокат Джеймс Донован, когото ЦРУ поставя в центъра на студената война между САЩ и Съветския съюз, като го изпраща на мисия да води преговори за освобождаването на обвинения в шпионаж свален пилот на U-2 Франсис Гари Пауърс.

Вижте най-новия трейлър на филма, който е по-кратък, стегнат и динамичен от предишните, които, като че ли, бяха една идея по-подробни откъм история, отколкото е необходимо.

http://www.youtube.com/watch?v=84CeqXFAabI

Няма какво повече да добавим към нещата, които сме споделяли като впечатления от рекламите до момента. Очакваме всеки филм на Спилбърг с огромно нетърпение и този не е изключение.

В добавка вижте и няколко телевизионни спота и три нови плаката.

„Bridge of Spies” на Стивън Спилбърг

„Bridge of Spies” на Стивън Спилбърг

„Bridge of Spies” на Стивън Спилбърг

Режисьор на „Bridge of Spies” е Стивън Спилбърг, а сценарият е дело на Мат Чарман и Джоуел и Итън Коен. В ролите са Том Ханкс, Марк Райлънс, Скот Шепърд, Ейми Райън, Себастиан Кох, Алан Алда, Били Магнусе, Остин Стоуел, Доменик Ломбардози и други.

Премиерата е 16 октомври 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *