Гравитацията е нещо, което се случва на другите хора

Доста хора останаха доволни от първия трейлър на подготвяния от Ериксън Кор римейк на „Критична точка” („Point Break”), но ние не сме от тях. Визията и каскадите, които са наистина впечатляващи, ни допаднаха, но що се отнася до сюжета и изпълненията на Едгар Рамирес и особено на Люк Брейси (които влизат в ролите на Боди и Джони Юта) нещата определено куцат.

Сега получаваме нов трейлър, който според нас е една идея по-добър от предишния, но пък вкарва елемент в историята, който е по-дразнещ дори и от робинхудския мотив за обирите – този за духовното просветление и единението с природата.

http://www.youtube.com/watch?v=KvKneCIlIVs

За нас „единственият въпрос” не е „Как?”, а „Дали?”. Дали каскадите, които са изпълнени реално пред камерата от едни от най-добрите атлети в съответната област и които, както вече споделихме, изглеждат впечатляващо, ще успеят да ни разсеят дотолкова, че да забравим за всички недостатъци на филма. Засега не разчитаме много, но и не сме го отписали съвсем.

Вижте и няколко нови плаката.

„Критична точка” („Point Break”)

„Критична точка” („Point Break”)

„Критична точка” („Point Break”)

„Критична точка” („Point Break”)

„Критична точка” („Point Break”)

В „Критична точка” младият агент на ФБР Джони Юта (Люк Брейси) инфилтрира изкусен отбор от елитни спортисти и любители на силните усещания, водени от харизматичния Боди (Едгар Рамирес). Атлетите са заподозрени в поредица престъпления, извършени по изключително необичаен начин. Дълбоко под прикритие, Юта поставя живота си в непосредствена опасност в опит да докаже, че те са архитектите зад този низ от невъобразими престъпления.

Филмът е изпълнен с едни от най-дръзките екстремни изпълнения, виждани в игрален филм. Тези сцени са изпълнени от най-добрите спортисти в света от сферата на сърфинга, летенето с „wingsuit”, сноубординга, необезопасено скално катерене и високоскоростния мотоциклетизъм.

Режисьор на „Критична точка” („Point Break”) е Ериксън Кор („Invincible”), а в ролите са Люк Брейси, Едгар Рамирес, Рей Уинстоун, Тереза Палмър, Делрой Линдо и други.

Премиерата е 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Филма няма и да го коментирам, но определено плакатите са много готини…