Spectre

В последно време имаме истинско нашествие от рекламни материали, свързани със „Спектър” на Сам Мендес, но това едва ли е изненада за някого, предвид приближаващата премиера на филма. Продуцентите ще искат „Спектър” да има финансов успех, подобен на този на „Скайфол” (който изкара над милиард долара), а за целта си трябва яка реклама, нищо че образът и франчайзът са мега-популярни.

Най-новият ъпдейт включва кратък, но доста динамичен телевизионен спот, нов постер – вариация на последните два, които видяхме, както и два банера. Най-накрая може да видите и един доста приличен фенмейд плакат.

http://www.youtube.com/watch?v=pw5n9Oa-RcA

Spectre

Spectre

Spectre

Едно кодирано съобщение от миналото на Бонд го изпраща по следите на зловеща организация. Докато М се бори с натиска от страна на политическите сили в стремежа си да опази тайните служби, Бонд се опитва да проникне под пластовете лъжи и измами и открива ужасяваща истина в SPECTRE.

Режисьор на „Spectre” е Сам Мендес, а сценаристи са Джон Лоугън, Нийл Първис и Робърд Уейд. В ролите са Даниел Крейг, Дейв Батиста, Моника Белучи, Леа Сейду, Кристоф Валц, Рори Киниър, Андрю Скот, Бен Уишоу, Наоми Харис, Стефани Сигман и Рейф Файнс.

Българската премиера на филма е 6 ноември.

Spectre - fanmade poster

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Джеймс Бонд най-накрая има домашен любимец – пес, в лицето на Леа Сейду. PETA трябва да са щастливи! 😀

  2. Не вярвах, че ще го кажа, но единственото, което засега ме притеснява в тоя филм, е Крис Валц.

  3. чак сега се сетих откъде ми е позната тая мацка !!
    мацката от предната „Мисия невъзможна“, дето „скочи“
    от небостъргача …