Sicario - Джош Бролин

Този петък „Sicario” на Дени Вилньов („Incendies”, „Prisoners” и „Enemy”) ще дебютира на фестивала в Торонто, а седмица по-късно ще се появи и на редовен показ в американските киносалони (първоначално в ограничен брой, а малко по-късно и в широко разпространение). По този повод Lionsgate разширяват отличната си до момента рекламна кампания с два клипа от филма и кратко видео зад кулисите.

Sicario” е с участието на Емили БлънтДжош Бролин и Бенисио дел Торо и разказва за идеалистичен агент от ФБР (Блънт), която е привлечена на служба от двама правителствени агенти (Бролин и Дел Торо) и става част от отряд, чиято мисия е да ликвидира боса на голям мексикански наркокартел.

Клипове

Зад кулисите

Тук няма какво повече да кажем, което да не сме споделяли многократно по повод предишните реклами на филма. Очакваме го с огромен интерес и стискаме палци предвидената за 9 октомври българска премиера на филма да не се разпадне.

Вижте няколко нови плаката.

Sicario

Sicario

Sicario

Sicario

В Мексико „sicario” означава наемен убиец.

В беззаконната гранична зона, простиращата се между САЩ и Мексико, идеалистичният агент на ФБР Кейт Мейси (Емили Блънт) е привлечена на служба в отряд, ръководен от елитен правителствен агент (Джош Бролин), за да помогне в ескалиращата война срещу наркотиците.

Воден от енигматичен консултант със съмнително минало (Бенисио дел Торо), отрядът се отправя на тайна мисия, която принуждава Кейт, в името на своето оцеляване, да постави под въпрос всичко, в което вярва.

Режисьор на „Sicario” е Дени Вилньов, а в ролите са Емили Блънт, Бенисио дел Торо, Джош Бролин, Джон Бернтал, Джефри Донован, Виктор Гарбър, Максимилиано Ернандес, Раул Трухийо, Даниел Калуя и други.

Българската премиера на филма е 9 октомври, а в Щатите е по кината от 18 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *