„Спектър” („Spectre”)

Рекламната кампания (от която сме част и ние) на „Спектър” продължава с нов постер. За разлика от първия тийзър плакат, където Бонд го раздаваше по-неофициално, облечен в черно поло, сега агент 007 се е барнал в изключително стилен бял смокинг и трябва да признаем, че в него Даниел Крейг изглежда прекрасно.

Но колкото и да е натокан, позиращият Бонд си е позиращ Бонд и плакатът не впечатлява чак толкова, тъй като вече сме го виждали в десетки вариации. Това, което го отличава и го прави по-добър и интересен от предишния, е маскираната фигура на заден план. Нея сме я виждали в последния трейлър, като част от парада, посветен на  Деня на мъртвите, по време на който се развива откриващият екшън епизод на филма и освен ако не бъркаме много сериозно, смятаме, че това е самият Бонд.

„Спектър” („Spectre”) - плакат

В очакване сме на нов трейлър, както и на всякакви други материали, свързани с филма.

Едно кодирано съобщение от миналото на Бонд го изпраща по следите на зловеща организация. Докато М се бори с натиска от страна на политическите сили в стремежа си да опази тайните служби, Бонд се опитва да проникне под пластовете лъжи и измами и открива ужасяваща истина в SPECTRE.

Режисьор на „Spectre” е Сам Мендес, а сценаристи са Джон Лоугън, Нийл Първис и Робърд Уейд. В ролите са Даниел Крейг, Дейв Батиста, Моника Белучи, Леа Сейду, Кристоф Валц, Рори Киниър, Андрю Скот, Бен Уишоу, Наоми Харис, Стефани Сигман,  и Рейф Файнс.

Българската премиера на филма е 6 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *