Дарън Аронофски

Отдавна не сме имали повод да пишем за нов проект на Дарън Аронофски – след „Ной”, който незнайно защо много хора смятат за провал, но ние харесваме (въпреки че не е любимият ни филм на режисьора), просто няма информация кой ще е следващият му проект. Носеха се слухове за криминалния и вдъхновен от истинска история „The Good Nurse”, тв-дистопията на НВО „MaddAddam” (екранизация по романите на Маргарет Атууд) и фантастичен ноар – „Moonfall”, който звучи страхотно и нямаме нищо против да се случи. За съжаление, нито един от тези слухове не е потвърден и като че ли развитие няма да има.

Малко по-сигурен изглежда поводът за тази новина: без да забравяме, че Аронофски трудно избира, според Variety той е в ранни преговори със Sony за режисурата на отдавна подготвяния от Чанинг Тейтъм проект за живота на Ивъл Канивъл Life of Evel”. Биография за Канивъл под режисурата на Дарън Аронофски звучи като отлична идея и дори участието на Тейтъм не ни притеснява – с отличната си драматична роля в „Ловец на лисици” той доказа, че с подходящия режисьор има какво да покаже.

Наистина „ранни преговори” звучи много несигурно, но дори и да се разпадне присъединяването на Аронофски, проектът най-вероятно ще просъществува – Тейтъм го подготвя вече няколко години и явно не е готов да се откаже от него. Първоначалната версия на сценария по „Life Of Evel” на Стюърт Баркър е дело на Рийд Каролин, който е сценарист на „Професия стриптийзьор” и продуцентски партньор на Тейтъм.

Като цяло се оформя доста интересен проект и дори да не може да се мери с „Black Swan” или по-подходящия за сравнение „The Wrestler”, има сериозен шанс за нещо наистина любопитно. И понеже става дума за Ивъл Канивъл, няма как да приключим без поне един клип за феновете. А ако случайно не се сещате за кой става дума, веднага ще добиете представа.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *