Мат Деймън

Смятахме, че след последния удължен трейлър на „Марсианецът”, който видяхме наскоро (в два варианта) и все още ни държи влага, раздвижването на рекламния фронт на филма ще позатихне мъничко, но не е минала и седмица, а вече имаме нов сериозен ъпдейт. Явно и тук, както и при последните няколко високобюджетни филма на Ридли Скот за Fox, рекламната кампания ще е масирана (и вероятно спойлърска, но да видим), пък и „Марсианецът” ще дебютира в Торонто след няколко дни, така че е разбираемо да имаме засилено рекламно присъствие три месеца преди премиерата.

Но както и да е, това е излишно философстване. Имаме един удължен едноминутен телевизионен спот, както и купища нови снимки, и ви предлагаме да ги видите.

В допълнение ви предлагаме и едно кратко видео, в което Ридли Скот, Мат Деймън и авторът на роман Анди Уеър, в компанията на астронавта Дрю Фюстел и д-р Джим Грийн от НАСА, обсъждат ролята на науката – във филма и като цяло.

Той е най-прочутият човек на Земята.

Но проблемът е, че не е там!

Преди шест дни Марк Уотни е стъпил на Марс – един от първите в историята на човечеството. Сега по всичко личи, че ще e и първият, умрял там.

Трагедията започва с пясъчна буря, която пробива скафандъра му и едва не го убива. Изоставен от колегите си астронавти, той се озовава на милиони километри от Земята, сам, без комуникационна система. А дори да имаше такава, храната би му свършила много преди НАСА да изпрати спасителна мисия. Ала по всичко личи, че едва ли ще оцелее достатъчно дълго, за да умре от глад. Далеч по-вероятно е дефектното оборудване, непрощаващата Червена планета или добрата стара „човешка грешка” да го докопат първи.

Но Марк Уотни няма да се предаде без бой.

Режисьор на „Марсианецът” („The Martian”) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Дрю Годар. В ролите са Мат Деймън, Джесика Частейн, Кристен Уиг, Кейт Мара, Чуетел Еджиофор, Доналд Гловър, Шон Бийн, Макензи Дейвис, Наоми Скот, Себастиан Стан, Аксел Хени, Майкъл Пеня, Джеф Даниелс и други.

Премиерата е 2 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *