Goosebumps

Наречете ни наивници, но имаме известни надежди, че „Goosebumps” на Роб Летерман ще успее да ни върне назад във времето, когато всяка от книжките на Р. Л. Стайн, по които е създаден филмът, беше незабравимо приключение. Признаваме, че първите реклами не бяха кой знае колко обещаващи в това отношение, но пък не бяха и трагични и имаха някакъв чар, който ни кара да си мислим, че все пак имаме някакви шансове най-малкото за приятно детско развлечение.

Със същите усещания ни оставя и най-новият международен трейлър на филма. В някои отношения той е по-добър от предишните, но като цяло предлага още от същото. Вижте.

Най-големият ни проблем е Джак Блек – не защото не се справя добре или защото по принцип не го харесваме, напротив фенове сме му, а защото с тази си визия адски много ни прилича на Том Арнолд и това направо ни вади от филма. Видяхме подобна прилика още на първите снимки, но чак сега успяхме да я осъзнаем като проблем. Разбира се, това са пълни глупости и не бива да оставяме подобно нещо да ни влияе, но понякога тези неща са по-силни от нас. Дано свикнем, докато дойде време за филма.

Разочарован от реалността, защото трябва да се премести от големия град в едно малко градче, тийнейджърът Зак Купър (Дилън Минет) вижда лъч светлина – момичето от съседната къща, Хана (Одея Ръш). Нейният тайнствен татко е известният Р. Л. Стайн (Джак Блек), автор на прочутата поредица „Goosebumps”, който се оказва затворник на собственото си въображение – чудовищата от книгите му са истински и Стайн защитава читателите, като държи под ключ в книгите си всичко зло и ужасяващо. Когато (без да иска) Зак пуска чудовищата от техните ръкописи, те започват да тероризират градчето…

Режисьор на „Goosebumps” е Роб Летерман, а в ролите са Джак Блек, Дилън Минет, Одея Ръш, Ейми Райън, Джулиан Бел, Райън Лий, Кен Марино и други.

Премиерата е 16 октомври 2015.

Goosebumps

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Минетът прилича на Чанинг Тейтъм, дори си помислих, че му е някакъв брат.
    Сори, ама тоя трейлър sucks пишки отвсякъде.

  2. Определено изглежда малко по-добре от първия. Ще се гледа, но с няколко наум.

    PS Джак Блек често дразни дори когато не мяза на Том Арнолд.