Крис Евънс и Алис Ив

Marvel не спират да разширяват филмовата си вселена, което води до увеличаване на броя ангажименти на всеки един актьор по крилото им, но това не е попречило на едно от Крис-момчетата им да се нагърби с доста отговорна задача: да дебютира като режисьор. Иде реч за Крис Евънс, чиито филм „Before We Go” беше представен миналата година в Торонто. Отзивите не бяха много добри, но съдейки по трейлъра, актьорът май е успял да направи доста приятен „малък” филм.

В главните роли на „Before We Go” са Крис Евънс и Алис Ив. Техните чиито герои  се срещат случайно в Манхатън – тя е изгубила чантата си, той галантно предлага помощта си. Колкото повече време минава в тази необичайна нощ, толкова по-забележимо е сближаването между двамата непознати. Нито единия, нито другия са могли да предвидят подобен развой на събитията, но успяват да си помогнат един на друг и дори да поемат в нова житейска посока…

Приятно разнообразие е да видим Евънс в подобна романтична роля. Много ни се иска да е реализирал идеята си по най-добрия начин, защото качествени филми в този (често подценяван) жанр се правят също толкова трудно, колкото и качествен екшън, например – все пак важни са историята и актьорските изпъления, а спец-ефектите идват като бонус-екстри.

Липсата на възторжени реакции в Торонто може да се дължи и на задължителната асоциация с класиката на Линклейтър, Хоук и Делпи „Преди изгрева” и последвалите две продължения, но в случая сме склонни да не съдим прекалено строго и най-вече – прибързано. Ще ни се да си създадем лични впечатления, пък и е любопитно да си припомним актьорът Евънс извън костюма на Капитан Америка.

плакат

Before We Go” вече може да бъде открит в системата на VOD и в iTunes, а на голям екран ще се появи в опрееделени киносалони на 4 септември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *