Deadpool

Точно както ни беше обещано от самия Дедпул, късно снощи, по време на „Conan”, Райън Рейнолдс представи официалната версия на първия трейлър на очаквания с големи надежди „Deadpool”. Понеже го чакахме доста време този трейлър, няма да ви губим времето в излишни приказки, а директно ще пристъпим към него. Само ще споменем, че адски се радваме, че устискахме и не си развалихме удоволствието с изтеклите кадри от Comic-Con.

Вижте и не се „пипайте”… много.

Чудно. Трейлърът си има си всичко, което човек може да иска от „Deadpool” – мета коментари, простотийки и тонове кръв. Силно се надяваме и филмът да ни остави такива приятни усещания. Ако той се окаже дори и наполовина толкова добър, колкото цялата рекламна кампания до момента, значи ни очаква едно наистина отлично комиксово приключение. Стискаме палци.

Като допълнение ви предлагаме и цензурираната версия на трейлъра, както и няколко „хайлайта” от „Conan” – може да видите Дедпул да прави масаж на Конан със сълзи на панда. Priceless!

Conan

Конан и Deadpool

За финал ето ви и малко нови снимки и официалният тийзър постер.

плакат

Базиран на най-необичайния анти-герой на Marvel, „Deadpool” разказва историята на бившия военен от Специалните части, превърнал се в наемен убиец – Уейд Уилсън. Той е жертва на мрачен експеримент, който му дава силата да се възстановява значително по-бързо, и придобива алтер-егото Дедпул. Въоръжен с новите си умения и черно извратено чувство за хумор, Дедпул започва да преследва човека, който едва не е унищожил живота му.

Режисьор на „Deadpool” е Тим Милър, а в ролите са Райън Рейнолдс, Морена Бакарин, Ед Скрайн, T. Джей Милър, Джина Карано, Бриана Хилдебранд и други.

Премиерата е 12 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. много добре изглежда. и той както и Ант мен, съдържат в себе си и моментите от тест филмчетата, които бяха правени за пред студиото, което ме радва, явно и сценария е отдавна написан, а не е нещо смукано от пръстите в последния момент.
    Много бих се радвал на X-FORCE филм, с Deadpool, Wolverine и Cable…….ама едва ли някога ще се случи

  2. Мех…

    Пак няма да успеят да избягат от мелодраматичната формула, въпреки обещанието за R rated съдържание и черен хумор. Насилието ще оправдае една прес-прожекция, но насирането със схематична драматургична рамка е гарантирано. Макдоналдс, ъъъ пардон, Марвел трудно ще изплуват от блатото, което сами създадоха. Майната им.

  3. да ама тук Марвел нямат контрол, уж от Фокс обещаха Детпула, който всички фенове искат…пък да видим

  4. Ha този етап (като маркетинг и трейлъри) безспорно изглежда точно като Детпула, който всички фенове искат… пък да видим наистина к’во ше се получи. 🙂

  5. Изглежда като нова част на Hot Tub Time Machine, особено частта с „you look like“.

  6. Раян Рейнълдс смени ДС със Марвел и му провървя (поне така изглежда), Бен Афлек пък смени Марвел със ДС и вече очевидно му се получава работата.
    Излиза, че просто са нямали късмет :Д

  7. Райънчо беше отдавна Марвел ангажиран….Блейд 3 , Уоувърийн, това с ДиСи беше забежката 😉