Марсианецът

Малко преди да видим първия трейлър на подготвяната от Ридли Скот екранизация на „Марсианецът” на Анди Уеър, Fox разпространиха едно доста любопитно viral видео, което ни запозна с екипажа на космическия кораб „Хермес” (част от третата марсианска мисия „Арес”) и в частност с главния герой в историята Марк Уотни (Мат Деймън).

Сега, в очакване на новия трейлър (който по непотвърдени данни се чака в края на тази седмица), Fox отново ни предлагат viral поглед към екипажа, този път представен под формата на интервю, което е част от психологическа оценка след прекарани 10 дни в изолация. Като цяло видеото не е толкова забавно, колкото първото, но има своите добри моменти и заслужава да му хвърлите око.

http://www.youtube.com/watch?v=Wygmxzp6VzY

Докато чакаме трейлър, можете да си припомните новите снимки, които видяхме преди седмица, както и всички останали рекламни материали от филма, излизали до момента.

Той е най-прочутият човек на Земята.

Но проблемът е, че не е там!

Преди шест дни Марк Уотни е стъпил на Марс – един от първите в историята на човечеството. Сега по всичко личи, че ще e и първият, умрял там.

Трагедията започва с пясъчна буря, която пробива скафандъра му и едва не го убива. Изоставен от колегите си астронавти, той се озовава на милиони километри от Земята, сам, без комуникационна система. А дори да имаше такава, храната би му свършила много преди НАСА да изпрати спасителна мисия. Ала по всичко личи, че едва ли ще оцелее достатъчно дълго, за да умре от глад. Далеч по-вероятно е дефектното оборудване, непрощаващата Червена планета или добрата стара „човешка грешка” да го докопат първи.

Но Марк Уотни няма да се предаде без бой.

Режисьор на „Марсианецът” („The Martian”) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Дрю Годар. В ролите са Мат Деймън, Джесика Частейн, Кристен Уиг, Кейт Мара, Чуетел Еджиофор, Доналд Гловър, Шон Бийн, Макензи Дейвис, Наоми Скот, Себастиан Стан, Аксел Хени, Майкъл Пеня, Джеф Даниелс и други.

Премиерата е 2 октомври 2015 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Е как пък да не е забавно това видео бе … само в тия три минути има повече хумор, отколкото в цялата филмография на Ридли 😀

  2. Да верно е…

    Между другото всяка вечер по БНТ или Канал 1 от 18:30 часа дават една научно-документална поредица с водещ Рдили Скот. Пророците на научната фантастика се казв аи е доста интересна. Снощи гледах за Артър Кларк и оня вечер даваха за Хърбърт Уелс..
    Препоръчвам ви горещо да гледате тази документална поредица. Изключително интересна е!