Том Харди

Във Великобритания ще имат възможност месец преди всички останали да гледат очакваната с доста голям интерес гангстерска драма „Legend” на Брайън Хелгеланд с Том Харди в двете главни роли и затова е напълно логично да видим трейлър, който е предназначен специално за тяхната публика.

Новата реклама не е кой знае колко по-различна от последната, която видяхме, но лично на нас ни допада повече, тъй като ни дава по-добър поглед към драматичните измерения на историята, в чиито център е връзката между близнаците Крейн – по-уравновесения (и по-голям с 10 минути) Реджиналд и непредвидимия Роналд с психопатични наклонности.

Legend” разказва за възхода и падението на печално известните братя, които през 50-те и 60-те години на ХХ в. са едни от емблематичните фигури в престъпния свят на Лондон.

С всяка следваща реклама филмът ни изглежда все по-обещаващо и нямаме търпение да го гледаме. Дано само дойде на голям е…

Posted by Operationkino.net on Friday, July 17, 2015

С всяка следваща реклама филмът ни изглежда все по-обещаващо и нямаме търпение да го гледаме. Дано само дойде на голям екран, че съществува реална опасност да ни подмине. Ще е наистина жалко, ако това стане.

За повече подробности и коментар за филма, вижте новините ни до момента.

Режисьор и сценарист на „Legend” е Брайън Хелгеланд („Разплата” и „42”, носител на „Оскар” за сценария на „Поверително от Ел Ей”), а в ролите са Том Харди, Емили Браунинг, Кристофър Екелстън, Дейвид Тюлис, Чаз Палминтери, Тейрън Еджертън, Тара Фицджералд, Пол Андерсън и други.

Британската премиера е 9 септември, а щатската – 2 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *