Готови ли сте за битка с колосите?

Въпреки че в началото бяхме зарибени по проекта в две части „Attack On Titan“ – амбициозната игрална версия на едноименната манга на Хаджиме Исаяма, с всеки следващ трейлър ставамe все по-скептични. Опасенията ни, че адаптацията на режисьора Шинджи Хигучи може да не издържи по-стабилна критична проверка и оценка, сакаш са на път да се сбъднат – особено, след като изгледахме тази 3-минутна реклама:

…из която преобладават преиграването, патосът и мелодрамата, от които най-много се опасявахме. Факт е, че за азиатското кино те обикновено са не просто типични, но и задължителни; в подобна продукция обаче ни вадят от филма. Да, има и зрелище, но дали то ще бъде достатъчно, за да оправдае останалото? Разбира се, допускаме възможността „Attack On Titan“, който освен два филма, ще включва и сериал-въведение, в крайна сметка да покрие част от големите очаквания, но на този етап решаваме да заемем по-резервирана позиция.

Част от световната публика съвсем скоро ще разбере доколко това е основателно – първият „Attack On Titan“ тръгва в Япония на 1 август, а вторият – на 19 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Дам, не излежда много добре … Нищо следващата година идва 2-ри сезон другото не е важно !

  2. To патетичната мелодрама я имаше в промишлени количества и в анимето, така че не е като да ме учудва. Подходих с нулеви очаквания ис наближаването на премиерата си оставам с нулеви очаквания.