All Work All Play

За първи път електронни спортове влизат в Дома на киното в София! Това ще се случи на 28 юли, когато е предвидена световната премиера на документалния филм на Патрик Крийдън „All Work All Play: Преследване на славата в  електронните спортове”.

София е един от десетките градове в цял свят, които ще излъчват на живо премиерата чрез сателитна връзка, а непосредствено след края на филма започва специален дискусионен панел с Майкъл „Carmac” Бличарз, изпълнителен директор на Pro Gaming в Turtle Entertainment GmbH. Предвидени са още специални гости, както и представяне на звезди – the Joes and the Pros live от студиото на ESL в Кьолн, Германия.

По време на събитието ще се предават и игри на живо, с участието на играчи от отбор Cloud 9, очаква се гостуване на известни личности от електронните спортове, въпроси и отговори пред публиката и други изненади за запалените геймъри!

Значи повтаряме: денят е вторник, 28 юли (запазете си го в календара), мястото е Дома на киното в София, началото на директното предаване от Кьолн е в 21,00 часа. Очакваме и други изненади, защото светът на игрите е тотално… непредвидим…

eSportsinCinema

twitter.com/eSportsinCinema

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *