Goosebumbs

Въпреки че филмът е готов от доста отдавна, една порция снимки и няколко злодейски meme-чета са единствените рекламни материали, които сме виждали от подготвяната от Роб Летерман адаптация на изключително популярната поредица от страшни, но забавни приключенски книжки за деца „Goosebumps” на Р. Л. Стайн. По това време вече трябваше да сме видели най-малкото трейлъра, който беше показан на миналогодишния Comic-Con.

Но както и да е, това няма смисъл да го обсъждаме, защото вече е назряло времето за началото на съществената рекламна кампания на филма – от Sony представиха цели два трейлъра и един официален постер, така че вече има по-важни неща, които ни вълнуват. Например ще успее ли Роб Летерман да ни върне в детството, когато изпадахме във възторг от историите на Стайн и „настръхвахме” от приятен ужас.

http://www.youtube.com/watch?v=rupOU2v3IUo

Не е нещо велико, но има някакъв чар (включващ добър дизайн и изпълнение на чудовищата) и все още имаме надежда, че ще видим, ако не наистина добър детски приключенски филм, то поне приятно развлекателен.

Прилагаме и първия официален постер, който вчера ви представихме във Facbook.

плакат

Разочарован от реалността, защото трябва да се премести от големия град в едно малко градче, тийнейджърът Зак Купър (Дилън Минет) вижда лъч светлина – момичето от съседната къща, Хана (Одея Ръш). Нейният тайнствен татко е известният Р. Л. Стайн (Джак Блек), автор на прочутата поредица „Goosebumps”, който се оказва затворник на собственото си въображение – чудовищата от книгите му са истински и Стайн защитава читателите, като държи под ключ в книгите си всичко зло и ужасяващо. Когато (без да иска) Зак пуска чудовищата от техните ръкописи, те започват да тероризират градчето. Познайте кой трябва да се намеси, за да спаси ситуацията?

Режисьор на „Goosebumps” е Роб Летерман, а в ролите са Джак Блек, Дилън Минет, Одея Ръш, Ейми Райън, Джулиан Бел, Райън Лий, Кен Марино и други.

Премиерата е 16 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. на мен такива ала „Джуманджи“ „нощ в музея“ филмчета са ми забавни, ама Джак Блек ми образува газове, където и да се появи

  2. Изглежда доста забавно, ама много ми прилича на рип-оф на Джуманджи. Не че неама, ама все пак.. можеха да се постараят с историята…. иначе ми допада… 🙂