Дженифър Лорънс

Следвайки супер-успешните в комерсиално и културно отношение „Наръчник на оптимиста” и „Американска схема”, режисьорът Дейвид О. Ръсел отново събира актьорското трио Дженифър Лорънс, Брадли Купър и Робърт де Ниро, този път за да разкаже истинската история на самотната майка на три деца Джо Мангано, която превъзмогва личните си и професионални проблеми и се превръща в бизнес-феномен, изобретявайки Miracle Mop.

Филмът е озаглавен „Joy” и Ръсел го описва като „епична, неочаквана история за вътрешния живот на женската душа от 10 до 40-годишна възраст” и ни убеждава, че с него прави съществен завой в творчеството си по отношение на начина на разказване на една история. Дали и този път му е получило? Вижте първия трейлър и преценете сами.

Не знаем за вас, но според нас ни очаква поредният хит на Дейвид О. Ръсел. Трейлърът изглежда прекрасно, а историята предлага доста по-голяма дълбочина и сложност, отколкото звучи на пръв поглед. Освен това Ръсел конструира и заснема филмите си така, че успява да държи вниманието, дори и темата да не е от любимите ви. В допълнение, по всичко личи, че Дженифър Лорънс отново прави фантастична роля.

Вижте и няколко снимки.

Дженифър Лорънс и Брадли Купър

Дженифър Лорънс, Робърт де Ниро и Едгар Рамирес

Дженифър Лорънс

Режисьор и сценарист на „Joy” е Дейвид О. Ръсел, а в ролите са Дженифър Лорънс, Брадли Купър, Робърт де Ниро, Едгар Рамирес, Вирджиния Медсън, Изабела Роселини, Даян Лад, Дона Майлс, Елизабет Рьом и други.

Премиерата е 25 декември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Колкото и да не ме кефи Дженифър Лорънс, трейлъра изглежда жестоко! It gives me goosebumps, man! 😀