Фарго сезон 2

След като видяхме няколко тийзъра от доста очаквания втори сезон на „Фарго”, дойде време и за първия трейлър. Подобно на тийзърите, той също е с дължина само 30 секунди, но ни представя доста повече неща по отношение на историята и героите. И като казахме история, преди да видите трейлъра, хвърлете едно око на бая дългичкия официален синопсис.

Новият „true crime” случай във втората глава на „Фарго” ни отвежда назад към 1979 г. в Сю Фолс, Южна Дакота и Лавърн, Минесота, където младият щатски полицай Лу Солверсън (Патрик Уилсън), който наскоро се е върнал от Виетнам, разследва местна престъпна банда и голям мафиотски синдикат. В сглобяването на различните улики му помага неговият тъст, шериф Ханк Ларсън (Тед Дансън). Разследването отвежда двамата до колоритни образи като градския адвокат на Лавърн, Минесота Карл Уедърс (Ник Оферман). Ветеран от корейската война, Карл е цветист пияница, благословен с дарбата на сладкодумното дърдорене на истински измамник.

Носителят на три награди „Еми” Брат Гарет участва в ролята на Джо Було, лидерът на  северното разширение на криминалния синдикат на Канзас Сити. Новото лице на корпоративната престъпност, Джо внася „Walmart” манталитета в провинциална Америка. Неговият „номер две” е Майк Милиган (Бокийм Удбайн). Отчасти бияч, отчасти детектив, Майк е винаги усмихнат, но шегата обикновено е за чужда сметка. Було и бандата му са си набелязали за цел мафиотското семейство Герхард във Фарго, в момента предвождано от Флойд Герхард (Джийн Смарт).

Докато съпругът ѝ е на крачка от смъртта, Флойд поема семейния бизнес, ядосвайки най-големия си син Дод Герхард (Джефри Донован). Нетърпелив и с жестокост равна амбициите му, Дод няма търпение да чака и двамата му родители да умрат, за да вземе властта и да разшири бизнеса им от кралство в империя. Беар Герхард е средният син – заплашително голям мъж, който (въпреки че не е особено артикулиран) е най-свестният от цялото семейство. Рай Герхард (Кийран Кълкин), най-малкият от клана Герхард, вижда себе си като „голяма работа”, но в действителност е като малко куче, което лае много.

Изглежда чудесно. Интересно ни е дали и тук ще станем свидетели на същото разделение в мненията по отношение на качествата на новия сезон, както се случва при „True Detective”. Лично ние сме оптимисти, че няма да разочарова.

Премиерата на втори сезон на „Фарго” е през септември по FX. В ролите ще видим Патрик Уилсън, Тед Дансън, Кирстен Дънст, Джеси Племънс, Джийн Смарт, Брус Кембъл, Брад Гарет, Ник Офърман, Адам Аркин, Бокийм Удбайн, Майкъл Хоган, Кийран Кълкин, Джефри Донован, Ангъс Самсън и други.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *