Marvel’s Guardians of the Galaxy

Докато очакваме Пазителите на галактиката да се завърнат на голям екран, феновете на Стар Лорд и компания ще могат да се насладят на приключенията на анимираните версии на своите любимци в най-новия сериал на Marvel и Disney XD, озаглавен… „Guardians of the Galaxy”. Или „Marvel’s Guardians of the Galaxy” ако трябва да сме по-точни.

Анимационният сериал ще следва наскоро формирания екип, който открива странен артефакт, ключът към който е свързан единствено с ДНК-то на Питър Куил. При отварянето му, Куил открива карта, която води към могъщо оръжие, известно като Космическото семе, което може да даде начало на нова вселена. От Пазителите зависи да опазят нашата вселена, като унищожат Космическото семе, за да предотвратят попадането му в недоброжелателни ръце на индивиди, искащи да го използват със зла умисъл – индивиди като големия злодей Танос, Колекционера и the Grandmaster, възкресения Ронан и ултимативния шегаджия Локи.

Вижте първия кратичък трейлър.

Пазители на галактиката” беше една от най-приятните изненади на миналото лято и с огромно удоволствие ще хвърлим едно око на анимационните серии. Надяваме се и тук Marvel и Disney да са уцелили правилното съотношение на елементите.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Актьорите, които ще озвучават познатите ни герои, са: Уил Фридел (Питър Куил/Стар Лорд), Тревър Девал (Рокет Ракуун), Ванеса Маршал (Гамора), Дейвид Соболов (Дракс), Кевин Майкъл Ричардсън (Груут) и Джеймс Арнолд Тайлър (Йонду и Козмо).

Премиерата на „Пазители на галактиката” е 26 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *