Томи Лий Джоунс

Завръщането на Пол Грийнграс и Мат Деймън беше необходимо и достатъчно условие да сме на линия за ново Борн приключение (макар че, както вече сме споделяли, ако бяха продължили с кариерите си, без да поглеждат назад към франчайза, нямаше да им се разсърдим), но Universal и продуцентите на филма определено се стараят да направят „Борн 5” още по-привлекателен.

Variety съобщават, че Томи Лий Джоунс се е присъединил към актьорския състав на филма, който, освен Деймън, до момента включва Алисия Викандер, Джулия Стайлс и (по все още непотвърдена информация) Виго Мортенсен като злодея. Все още няма подробности каква точно ще е ролята на Джоунс, но източниците на Variety споделят, че тя ще бъде на стоящ високо в йерархията на ЦРУ офицер – подобна на ролите на Едуард Нортън, Крис Купър, Брайън Кокс и Дейвид Стратеърн в предишните филми.

Томи Лий Джоунс е толкова голям, че може да изиграе каквото си поиска и ще бъде отличен, но според нас ролята на висшестоящ агент ще му пасне като ръкавица – отсега виждаме какво влияние ще има киселата му физиономия върху всичките му подчинени. Освен това си го представяме като много строг и критичен, но всъщност справедлив. Това обаче са си наши измислици. Какъвто и да се окаже, ние ще сме доволни.

Режисьор на „Борн 5” е Пол Грийнграс, който е и сценарист наравно с Мат Деймън и Кристофър Роуз. Продуценти са Франк Маршал, Грег Гудман, Бен Снит, както и Грийнграс и Деймън. Снимките на филма трябва да започнат в края на лятото, а премиерата е предвидена за 29 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *