Досиетата Х

Накратко: в края на изминалата работна седмица Fox представиха кратичък, но ефектен тийзър трейлър на „Досиетата Х”, който е първият ни истински поглед (няколкото фрейма от промото201 Days of X-Files” не се броят) към предстоящото шест-епизодно завръщане на иконичния сериал.

Малко се забавихме с представянето му, защото имахме други належащи задачки (а се надявахме и Fox да пуснат още един-два клипа, което засега не се е случило), но в крайна сметка стигаме до него, тъй като ще е срамно да пропуснем, при положение, че сме огромни фенове на поредицата.

http://www.youtube.com/watch?v=CFJnWwh12j0

Нямаме търпение да видим още и да научим подробности за историята. Засега знаем, че ще има задължителните конспирации и извънземни, както и „monster of the week” ориентирани епизоди. Също така, няма да се повтарят истории и същества от старите серии.

Ако сте пропуснали, припомняме, че вече видяхме няколко официални снимки от новите епизоди, на които може да видите както Мълдър и Скъли, така и две от новите главни действащи лица, изиграни от Анет Махендру и Джоел МакХейл.

Режисьор на първия двоен епизод (от общо шест) е създателят на „Досиетата Х” Крис Картър, а в ролите са Дейвид Духовни, Джилиън Андерсън, Мич Пиледжи, Уилям Б. Дейвис, Анет Махендру и Джоел МакХейл. Очаква се и завръщането на Анабет Гиш и Робърт Патрик, както и на The Lone Gunmen – Брус Харууд, Том Брайдууд и Дийн Хаглънд.

Премиерата е 24 януари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. като пубер бях зарибен по сериала, ама така и не го догледах целия, особено сериите, в които Т1000 смени Мълдър.

    Някой може ли с две изречения да ме светне, кога и защо извънземните отвличат Мълдър и как се е върнал?