Един от десетките филми, които в края на седмицата ще бъдат представени на Comic-Con, е поредната Франкенщайнова интерпретация „Victor Frankenstein” на Пол Макгигън с Джеймс Макавой и Даниел Радклиф в ролите на доктор Виктор Франкенщайн и верния му асистент Игор, който всъщност ще е главният герой в историята.

За да подгреят феновете за предстоящото събитие, където най-вероятно ще дебютира и очакваният трейлър, Fox представиха (чрез EW) първата официална снимка от самия филм, на която виждаме „добрия доктор” и Игор в драматична ситуация (задкулисни кадри може да видите в предишната ни новина по темата).

Виктор Франкенщайн

На този етап няма да коментираме, а ще изчакаме края на седмицата, когато, както казахме, се очаква да дебютира трейлърът. Предпочитаме да видим нещо повече, преди да си формираме мнение. Стискаме палци да не ни изненадат с нещо от класата на тоталната трагедия „Аз, Франкенщайн”.

Когато доктор Виктор Франкенщайн (Джеймс Макавой) и довереният му асистент Игор (Даниел Радклиф) прекрачват границата в опитите си да помогнат на човечеството, манията на Виктор се превръща в лудост. Тогава той създава последното си творение – ужасяващо чудовище, което унищожава всичко по пътя си.

Режисьор на „Виктор Франкенщайн” („Victor Frankenstein”) е Пол Макгигън, а сценарият е дело на Макс Ландис. В ролите са Джеймс Макавой, Даниел Радклиф, Джесика Браун Финдли, Марк Гатис, Андрю Скот и други.

Премиерата е 2 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *