Attack on Titan

Покрай наводнението от любопитни реклами и новини, които изскочиха около Comic-Con, пропуснахме да отбележим най-новия трейлър на подготвяната от Шинджи Хигучи игрална адаптация (в две части) на изключително популярната манга поредица „Attack on Titan” („Shingeki no kyojin”), дело на японския автор и художник Хаджиме Исаяма. Следим развитието на проекта с голям интерес и надежда, че ще се получи нещо наистина вълнуващо и епично, а не някоя „чийзи” евтиния. Съдейки по рекламите до момента, включително и по новия трейлър, който може да видите по-долу, и двата изхода са еднакво вероятни.

В „Attack on Titan” човечеството е на прага на изтреблението, след внезапната поява на хуманоидни великани-човекоядци. Век след нашествието им, шепата оцелели хора са разпръснати из капсулирани общества, живеещи зад огромни стени, които държат настрана гигантите. Временното затишие преди буря се изпарява, след като едно от съществата пробива заграждението и в селището нахлува цяла орда колоси… Съдбата на всички е в ръцете на протагониста Ерен, който се отправя на страховита мисия за спасение.

В допълнение ви предлагаме и един удължен трейлър на анимационния сериал, който също е базиран на мангата и след години очакване, през 2016 г. най-накрая ще се завърне за втори сезон (първият сезон е излъчен през 2013 г.). Всъщност трейлърът е за компилацията „Attack on Titan Part II: Wings of Freedom” (това е втората половина от епизодите на първи сезон, монтирани в един „филм” – първата част се казва „Attack on Titan Part I: Crimson Bow and Arrow”), но има нов край, който ще се върже с началото на втори сезон.

http://www.youtube.com/watch?v=eMF9WkDiuCM

Attack on Titan - палакт

Премиерата на първата част на игралната версия на „Attack on Titan” е 1 август 2015 г., а на втората – 19 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Добре изглежда, надявам се да не е разочарование накрая.

    Нямам търпение и за втория сезон, дано да е добър колкото първия. 🙂