Доста често споменаваме, че сме големи почитатели на поредицата „Невъзможна мисия” и очакваме с нетърпение „Мисията невъзможна: Престъпна нация” (последно писахме преди два дни, когато видяхме чудесния нов трейлър на филма), но фактите са си факти. А причината, поради която го споменаваме отново, е да илюстрираме максимално ясно радостта си от възможността ексклузивно да ви представим най-новия български постер на филма.

Плакатът ни бе предоставен от Форум Филм, които оценяват фенщината и ни се доверяват с дебюта му за България.

плакат

В „Мисията невъзможна: Престъпна нация” Итън Хънт (Том Круз) и екипът му са по петите на свръх-секретна организация на име „Синдиката”, която си е поставила за цел пълното унищожение на АНМ (Агенцията за невъзможни мисии). Междувременно Хънт трябва да се бори и с американското правителство, което не му вярва и е твърдо решено да закрие АНМ.

Режисьор на „Мисията невъзможна: Престъпна нация” („Mission Impossible: Rogue Nation”) е Кристофър МакКуори („Джак Рийчър”), а в ролите са Том Круз, Джереми Ренър, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Шон Харис, Саймън МакБърни, Алек Болдуин, Америка Оливо и други.

Премиерата е 31 юли.

Повече подробности, трейлъри и оригинални плакати на филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Оф, като го видя това заглавие на беге с разменени думи и откачам 😀