Zootopia

Трейлърът на предстоящия „The Secret Life of Pets” ни подсети, че досега не сме ви представяли в подробности най-новия анимационен проект на Disney – „Зоотрополис” („Zootopia”), към който очакванията не са никак малки, след фантастичния успех на „Замръзналото кралство” (седмо място в боксофис класацията по приходи за всички времена, най-продаваната и харесвана анимация в последните 20-ина месеца) и „Героичната шесторка” („Оскар” за най-добър анимационен филм).

Зоотрополис” разказва за свят, в който човечеството… липсва. Главният герой е лисица на име Ник Уайлд, принуден да се спасява, след като е обвинен в престъпление, което не е извършил. Предлагаме първи снимков поглед към Ник, както и тийзър трейлъра на филма.

Update: Вижте и дублираната на български версия на трейлъра.

В животинския град Зоотрополис един разтропан и приказлив лисан, който се опитва да прокопса бързо и ефективно, се оказва сгащен за престъпление, което не е извършил. Самоотвержен заек – най-доброто ченге в града – почти го е хванал за опашката, обаче и двамата стават жертва на нагла конспирация и са принудени да работят в един отбор, а после разбират, че дори естествените врагове (в природата) могат да станат най-добри приятели (в живота).

Заешката полицайка се нарича Джуди Хопс, а говори с гласа на Джинифър Гудуин. Страхотно решение е озвучаването на измамника-лисан да бъде поверено на Джейсън Бейтман – харесваме и уважаваме този актьор и смятаме, че е доста подценяван заради част от кретенските филми, в които се снима. Сигурни сме, че тук ще пресъздаде доста забавен риж хитрец!

плакат

Режисьори на „Зоотрополис” („Zootopia”) са Байрън Хауърд („Tangled), Рич Мур („Разбивачът Ралф”) и Джарет Буш. При все, че не знаем още какво точно да очакваме, анимационното изкуство (ще повторим отново) е нещо толкова любимо, че винаги гледаме всичко с надеждата да ни хареса.

Премиерата е предвидена за 4 март 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *