„Марсианецът” („The Martian”)

Накратко, следвайки чудесното viral видео на „Марсианецът” на Ридли Скот, което ви представихме сутринта, Fox разпространиха и първия официален трейлър и за наша радост, нещата изглеждат доста обещаващо.

Наред със страхотната визия, която е запазена марка на Скот, в трейлъра присъстват и хуморът, и науката, и по-свободният език, които са едни от най-големите плюсове на едноименния роман на Анди Уеър, който е в основата на филма. Мат Деймън също се справя отлично като Уотни. Вижте!

Няма какво повече да кажем – всичко изглежда чудесно и точно като в книгата. Струва ни се само, че екипажът на „Хермес” научава, че Уотни е жив малко по-рано, отколкото е в романа на Уеър, но е възможно и да бъркаме. Но какъвто и да е случаят, няма значение, защото най-важните неща са както трябва. Нямаме търпение да гледаме филма.

В допълнение, вижте и първия официален постер.

„Марсианецът” („The Martian”) - плакат

Той е най-прочутият човек на Земята.

Но проблемът е, че не е там!

Преди шест дни Марк Уотни е стъпил на Марс – един от първите в историята на човечеството. Сега по всичко личи, че ще e и първият, умрял там.

Трагедията започва с пясъчна буря, която пробива скафандъра му и едва не го убива. Изоставен от колегите си астронавти, той се озовава на милиони километри от Земята, сам, без комуникационна система. А дори да имаше такава, храната би му свършила много преди НАСА да изпрати спасителна мисия. Ала по всичко личи, че едва ли ще оцелее достатъчно дълго, за да умре от глад. Далеч по-вероятно е дефектното оборудване, непрощаващата Червена планета или добрата стара „човешка грешка” да го докопат първи.

Но Марк Уотни няма да се предаде без бой.

Режисьор на „Марсианецът” („The Martian”) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Дрю Годар. В ролите са Мат Деймън, Джесика Частейн, Кристен Уиг, Кейт Мара, Чуетел Еджиофор, Доналд Гловър, Шон Бийн, Макензи Дейвис, Наоми Скот, Себастиан Стан, Аксел Хени, Майкъл Пеня, Джеф Даниелс и други.

Премиерата е 2 октомври 2015.

„Марсианецът” („The Martian”)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Не трябваше ли да е забавна книгата? Че тука хумор не усетих. Мноо драма.

  2. Как за какво. Оскар за хумор 🙂 Хааааа хаааааа хаааааааааа…..

  3. преработена е леко, но наистина музиката в трейлъра е от Fury Road … и макар трейлъра верно да наподобява Интерстелар, самият филм не би трябвало да има нищо общо … освен космоса, Мат Деймън и Джесика Частейн 😀