Love

Макар и да не бе оценен супер високо в интелектуално и културно отношение на провелия се през май фестивал в Кан, доста очакваният от нас „Love” на Гаспар Ное все пак изпълни поставените от режисьора цели, а именно „господата да получат ерекция, а дамите да се подмокрят”, което си е своеобразен успех.

Истинското изпитание за филма обаче тепърва предстои с показа му пред обикновената публика – тя ще е тази, която ще даде финалната оценка дали Ное наистина се е справил. И не, нямаме предвид, че тази оценка ще се измерва само на базата на чисто физическа реакция спрямо порнографски стимули.

Френската премиера на „Love” е предвидена за 15 юли и именно във връзка с нея получаваме първия тийзър трейлър на филма, който чакахме толкова отдавна. Като всички други материали, свързани с филма, и той е неподходящ за хора под 18-годишна възраст или за гледане в работна обстановка.

http://www.youtube.com/watch?v=zS6PCW2wxqw

Трейлърът не разкрива почти нищо за сюжета, но той не е и кой знае колко важен. Става дума за връзка между едно момче и две момичета, разказана чрез много секс, и точно това виждаме тук. Нито повече, нито по-малко.

Ще продължим да отразяваме рекламната кампания на филма и същевременно няма да спираме да се надяваме да го видим и у нас на голям екран, разбира се в 3D вариант, както е замислен и реализиран от Ное.

Режисьор на „Love” е Гаспар Ное, а в ролите са Карл Глусман, Клара Кристин и Аоми Муйок. Френската премиера е 15 юли, а останалите държави (включително ние и Щатите) все още очакват своите дати.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

 1. да речем, че аз съм простак, нищо не разбиращ от АРТ, ама що по тия филми жените винаги са с афро прически?

 2. аз бях един от чехльовците, наказан да гледа мистър Грей и през цялото време точно това си мислих „бах тия американци, не можа ли то’а да си обръсне марулите

 3. B „Планетата на маймуните“ Естела Уорън беше с бръснати подмишници, което беше goof, ‘щото по сценарий тя трябва да е някакъв туземец, ебати.

 4. някой от суперхироу-вците беше с обръснал, щото си мислих „най-после“
  ама не моа се сетя, Тор, Капитана или Стар лорд

 5. Естела Уорън е хубава, но бездарна. Освен това гледа като преживно животно.

 6. Оф, човек, напосоки цъкнах от раз на 58:55 мин. и… ми отече работният ден. 😀

 7. Като говорим за косми, защо естественото женско тяло да не е красиво или е по-привлекателно да е като от порно филм.

 8. ОФ@
  женските форми са най-красивото нещо на тоя свят, но за всеки почнал да прави секс от 90-те насам, космите са недопустими.
  не се правя на джедай, просто от космати далаверки, не го дигам, а и не познавам жена, която да е ЗА космите