Скалата

Култовата осемдесетарска класика „Big Trouble In Little China“ на Джон Карпентър, в която Кърт Ръсел се изправя срещу колоритни чудовища от азиатски тип, ще последва ордата любими заглавия, преродили се за нов екранен и финансов живот. Драматургичната отговорност за предстоящия римейк е в ръцете на сценаристите Ашли Милър и Зак Стенц, които се справиха прилично с „Х-Men: Първа вълна“, а за главната роля се спряга Дуейн „Скалата“ Джонсън.

Големи неприятности в малкия Китай“ излиза на екран през 1986 г. Сценарият е дело на Гари Голдман и Дейвид З. Уайнстайн, които пишат първоначалния му вариант под формата на уестърн, а след намесата на У. Д. Риктър сюжетът е преместен в съвременността. Главният герой е тираджията Джак Бъртън, който след като се отбива до Китайски квартал в Сан Франциско, за да посети свой стар приятел, неволно е намесен в бомбастична битка между мистериозни свръхестествени сили. Ако Джонсън наистина се обвърже с участие, вероятно ще поеме именно ролята на Бъртън, която Ръсел изигра навремето по особено иконичен начин.

Бившият кечист ще продуцира новата версия на „Големи неприятности в малкия Китай“ заедно с Дани Гарсия и Хирам Гарсия, като звездата от нелепия „Сан Андреас“ посочва, че точно тази творба на Карпенър е сред най-любимите му филми изобщо – това ни вдъхва надежда, макар да не сме сигурни надежда за какво точно… За каквото и да е, дано накрая, независимо кога точно и как проектът бъде реализиран, всички да сме доволни – или поне повечето от нас.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Много силен дори е през 2020г. Големи неприятности в малкият Китай завинаги! 🙂