Мисията невъзможна: Престъпна нация

Your next mission, should you choose to accept it, е да изгледате най-новия екшън трейлър на „Мисията невъзможна: Престъпна нация”. С това не искаме да кажем, че не го бива и да го издържите целия е „мисия невъзможна”, а просто да ви съобщим, че има нова реклама, която феновете на поредицата трябва да гледат. Истината е, че си търсехме „хитър”, свързан с темата начин да ви представим новия трейлър. Той е също толкова добър, колкото и предишните два.

В „Мисията невъзможна: Престъпна нация” Итън Хънт и екипът му са по петите на свръх-секретна организация на име „Синдиката”, която си е поставила за цел пълното унищожение на MIF.

Неведнъж сме споменавали, че сме големи почитатели на поредицата, но онзи ден – гледайки реклама на филма на голям екран – осъзнахме, че за добро или за зло, за „Мисията невъзможна: Престъпна нация” сме надъхани повечко, отколкото обикновено сме за филми от поредицата. Да се надяваме, че след време и за шестия филм ще сме толкова ентусиазирани – ако ни разбирате какво имаме предвид.

В добавка към трейлъра ви предлагаме да видите и един телевизионен спот и две кратки интервюта (или по-скоро части от такива) с Том Круз, Саймън Пег и Ребека Фъргюсън.

Режисьор на „Мисията невъзможна: Престъпна нация” („Mission Impossible: Rogue Nation”) е Кристофър МакКуори („Джак Рийчър”), а в ролите са Том Круз, Джереми Ренър, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Шон Харис, Саймън МакБърни, Алек Болдуин, Америка Оливо и други.

Премиерата е 31 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

 1. за разлика от други поредици, в които главният герой остарява и стои нелепо, на чичо Том, за момента му се получава.
  Мен малко ме дразни Алек Болдуин, много карикатурен ми седи фейсът му, но филмчето ще си е чук.
  И в този епизод ще има BMW продуктово позициониране

 2. Не мога да проумея тъпотията да кръстят на български език последните две части „Мисията невъзможна“, при условие, че първите три бяха официално разпространявани у нас като „Невъзможна мисия“.

 3. не бях обръщал внимание….трябва да си чекна двд-тата у нас.

  Аз още се боря с това force awakens m/u Star Wars логото

 4. Те и „Човекът – паяк“ даваха едно време, това какво едно време са решили Александра Видео – не означава нищо, знам ли….

 5. Hикога не са давали „Човекът-паяк“. Винаги си е било „Спайдър-мен“, поне по отношение на филмите.

 6. Да, ясно ми е, че Spiderman не е излизал като Човекът-паяк. Но Мисията невъзможна, както аз обичам да си му казвам, беше разпространяван от мастодонтчето за нашите ширини Александра Видео. И като го поеме Парамаунт, дори и да го бяха кръстили „МИ_НЕ“ – не е особен шок. Та – да, тъпо е, ама не мисля, че е нещо, което едва ли не е необяснимо… Или?