Имаше момент, в който изглеждаше, че третият филм от новия старт на поредицата „Star Trek” няма да успее да спази първоначално обявената премиерна дата 8 юли 2016 г. (отбелязвайки 50-годишнината от старта на оригиналния сериал), но след всичките творчески сътресения, които съпътстваха предпродукцията, нещата се наредиха и вече от няколко дни снимките текат (основните локации са Ванкувър и Дубай).

В тази връзка режисьорът Джъстин Лин разпространи първата задкулисна снимка (нашивка от униформата на звездния флот), а заедно с това потвърди и официалното заглавие на филма, за което се говореше в нета от известно време – „Star Trek Beyond”.

В комбинация с изписаното на нашивката „Starfleet: United Federation of Planets”, „Star Trek Beyond” предполага, че този път действието няма да е на Земята, точно каквито бяха първоначалните слухове, но (разбира се) не можем да бъдем сигурни и ще трябва да почакаме допълнителна информация.

Възползваме се от случая да ви съобщим още, че Крис Пайн и Закари Куинто са подписали договори за четвъртия филм, както и да ви представим снимки на Куинто и Зоуи Салдана, които се подготвят за ролите си.

Режисьор на „Star Trek Beyond” е Джъстин Лин, а сценарият е дело на Саймън Пег и Дъг Джънг. Дж. Дж. Ейбрамс е продуцент наравно с Роберо Орси и Брайън Бърк. В ролите се завръщат Крис Пайн, Закари Куинто, Зоуи Салдана, Карл Ърбан, Саймън Пег, Антон Йелчин и Джон Чо, а към тях се присъединяват Идрис Елба и София Бутела.

Премиерата е 8 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. на Идрис Елба не му ттрябва много грим да замяза на Клингон

    П.П. аз никога не съм бил треки фен, ама откакто го рибутнаха ми харесва