Sky Sharks

Отдавна не сме имали ново попълнение в една от най-обичаните ни рубрики „WTF трейлър на седмицата”, а причината е, че в известна степен този род филми станаха „мейнстрийм” – и баба е чувала и гледала „Sharknado” – и част от чара им (поне за нас) се загуби и все по-рядко попадаме на нещо, което да си заслужава и по-важното, да ни се прииска да го гледаме. „Sky Sharks” е едно от тези редки попадения.

Първоначално бяхме отблъснати от присъствието на „Sharks” в заглавието  – покрай споменатия „Sharknado” експлоатацията на акули в подобен род евтинии сатана нетърпима и именно тези филми са в основата на отдръпването ни от рубриката, но впоследствие изгледахме долния клип и вече бяхме спечелени. Вижте!

Ако имахме рубрика „Holy Shit трейлър на седмицата”, това клипче щеше да е там! Останахме адски приятно изненадани от начина, по който присъстват акулите в историята, от зомби нацитата (макар че типографията на заглавката е лека подсказка), както и от количеството и качеството на „gore”-a.

Ако и вие сте се израдвали колкото нас, може да подкрепите филма с някой друг лев или евро чрез kickstarter кампанията му, целяща да събере 75 000 евро.

Вижте и едно доволно количество постери.

Sky Sharks - плакат

Sky Sharks

Режисьор на „Sky Sharks” е Марк Физе.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Тъкмо си мислех да ви го постна това онзи ден, че след Raiders of the Lost Shark не се беше появявало друго такова скоро 😀

  2. Копеле, ти верно ли го видя това 😀 Сигурен съм, че това е някакъв вид гей тест и ти току що го издържа с отличие 😀